måndag 10 april 2017

Hej! 2017-04-07

Nu har mer än halva vårterminen gått och vi har 2 nya medarbetare på Kvarnens fritids. Ailin som är med oss till 15.00 och Loppan (Matias Lopez) som är med oss till ca 16.15. Det är vi alla väldigt glada över.
Det innebär att vi äntligen har kommit igång med vår aktivitetstavla. Den finns utanför den gröna gruppens klassrum. Där kan eleverna se vilka aktiviteter som erbjuds i veckan och vilken grupp som har den dagen. Gå gärna och titta!
Aktiviteter:
måndag: schack (alla)
tisdag: rörelserum (grupp)   bibliotek: (alla)
onsdag: skogen eller park (alla)
torsdag: idrottssalen (grupp) pyssel/bild (alla)
fredag: Show, bingo, film mm eller elevens val (alla)
OBS! När det står “alla” betyder det inte att alla elever kan medverka om det inte gäller på onsdagar och fredagar. Vi menar att alla grupper har möjlighet att välja. Tyvärr kan det hända att vi måste ställa in en aktivitet och det beror då främst på att vi inte har tillräckligt med personal.

Torsdag den 6/4 delade vi ut information om aktiviteter under påsklovet till de elever som ska vara på fritids. Det är viktigt att läsa igenom för ibland behöver ert barn ta med något eller vara på fritids en viss tid. Informationen läggs även upp på Kvarnens blogg.

Fredag den 7/4 delar vi ut sommarlovslappen. Den ska vara åter senast den 24/4! Som vanligt finns det möjlighet att anmäla på nätet.


Kom gärna till oss om det är något som ni undrar över. Slutligen, vi vill be Er föräldrar att hjälpa ert barn och gå igenom kläder, skor/stövlar och hjälmar. Ta hem det  som inte används. Tyvärr är det ont om plats (speciellt när kläder/skor inte används). Det blir extra svårt för eleverna att hålla ordning. Tack för hjälpen!

Hoppas alla elever och föräldrar får ett riktigt härligt påsklov!
Glad Påsk!
Ailin, Ahmed, Birgitta, Eva, Loppan och Mathias

Inga kommentarer: