söndag 15 september 2013


Hej alla barn och föräldrar!

Nu har vi sammanställt barnens önskningar till aktiviteter. Vi startar upp våra gemensamma aktiviteter vecka 38 tillsammans med Slottets och Torpets fritids. Aktiviteterna är tisdag - torsdag mellan klockan 15-16.00. Vi satsar på uteaktiviteter fram till höstlovet vecka 44. Därefter kommer det att bli blandat ute- och inne aktiviteter (information kommer innan höstlovet).

Utanför Kvarnens fritids finns vår aktivitetstavla där barnen väljer aktivitet genom att sätta upp sin plupp (med sitt namn på) på den aktivitet som dem vill göra. Vill inte barnet vara med på en aktivitet sätter han/hon upp sig på Pass. Då får barnet vara framför Kvarnens fritids och fotbollsplanen. När barnet går hem ska pluppen alltid sättas på hemgång och säga till personalen. Det får barnen att känna ett större ansvar och lättare för er föräldrar att snabbt kunna se vilket val av aktivitet som ert barn har gjort. Det är en stor hjälp för alla, om vi vet ifall ert barn ska gå tidigare någon av dessa dagar genom att lämna en lapp. Det finns ingen möjlighet för personalen att gå tillbaka till skolan tidigare tyvärr. Utan i så fall får förälder hämta på plats.
Vi kommer att erbjuda följande gemensamma aktiviteter tisdag - torsdag vecka 38-43.
Skogsaktiviteter: vi leker lekar och annat som barnen önskar
Aktiviteter på Sportfältet: en fotbollsgrupp och en lekgrupp
Löpning/stafett: vi springer i Rösjöskogen och blandar med stafett
Promenad till parker: vi kommer att variera mellan 4 olika parker i närheten av skolan. Vi informerar på vår kvarnen blogg fredagen veckan innan vilken park.
Önskeaktivitet fredag 15-16.00
Film och bingo har barnen röstat fram på Kvarnen fritids. Det betyder att vi har varannan fredag bingo eller film.
Måndag: bibliotek där barnen får läsa tyst.Vecka 44 är det höstlov och då har Kvarnens fritids egna aktiviteter (eventuellt något gemensamt med Slottet och Torpets fritids). Vi kommer ut med information veckan innan.

Hälsningar,
Abdi, Behnam, Birgitta och Khoshnaw
Inga kommentarer: